If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тая въпросната щанга не се ли слага на автомобили със спортно окачване , понеже при тях удъра в "бомбетата" е доста по сериозен заради твърдите амортисьори и пружини? А не както някой колега беше писал понеже много я насъпвал се отворила предницата.Е как ше се отвори,идея си нямам,след като само по себе си всяко колело се държи от носача който пък се държи от гредата и т.н.Нещо не мога да си го представя това разчекване от много даване на газ.Поправете ме ако греша,без да ме хокате де,просто си разъждавам с клавиатурата без цел да обидя някой.
И аз първоначално така си мислех и затова си карах така колега, ама в един хубав момент почна да ми яде гумите отвътре. На реглажа ми се обясни, че регулиране навътре и навън няма как да се направи, в последствие поразпитах как е направен коша и установих, че долу както каза всичко си е хванато, обаче горе макферсона може да поддаде, защото не е толкова стабилно, та сега още утре по размерите ще се опитам да хвана дали наистина е събрала горе и ако е жална ми майка как ще я изпъвам за да сложа тая разпънка После ще пиша резултата какъв е!!!
абе дано да не си прав,че си е..ло майката
ма на тия коли с по 500 коньове не съм виждал такиви работи
иначе в кръга на майтапа : аз на мойта от ръчкане не мога да и затворя капака вече
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
И аз първоначално така си мислех и затова си карах така колега, ама в един хубав момент почна да ми яде гумите отвътре. На реглажа ми се обясни, че регулиране навътре и навън няма как да се направи, в последствие поразпитах как е направен коша и установих, че долу както каза всичко си е хванато, обаче горе макферсона може да поддаде, защото не е толкова стабилно, та сега още утре по размерите ще се опитам да хвана дали наистина е събрала горе и ако е жална ми майка как ще я изпъвам за да сложа тая разпънка После ще пиша резултата какъв е!!!
Колега, най добре е да е регулируема - по този начин можеш да си коригираш и напречния наклон на колелата на стенда ако имаш проблем с него
Мойта я сложиха като вдигнаха колата с подемника преди това, да няма напрежение.
е то така ще стане и при мен, а иначе mirchozo това за проблема със затварянето на капака, и аз го чакам всеки момент, ама да чукна на дърво засега се държи много прилично
При мен лявото колело си е в нормата но дясното е леко отворило. Засега не съм забелязал да ми яде гумите, но това показа стенда. В най-скоро време ще сложа въпросната щанга и ще видим дали ще се промени нещо
Да питам и аз докато сме още в темата а разпънка за отпред отдолу на носачите ...
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Аз питах просто информативно тя е един вид затваряне на предницата ... А за отзад има пак две спънки горна и долна (незнам дали се изказах правилно)
Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе
Comment